Mellan böcker

Sedan jag i går äntligen läste ut Undead and unwelcome är jag nu officiellt mellan böcker. Visst har jag böcker jag kan läsa… Senast jag var på biblioteket lånade jag två böcker som ligger och väntar, Nick Hornbys Juliet naked och Marika Cobbolds Aphrodite’s workshop for reluctant lovers. Av dessa är jag mest sugen på att läsa Aphrodite.., men helt ärligt inte jättesugen. Jag vill ju läsa Mockingjay, helst nu, tack. Det var länge sen jag kände en sån längtan efter en bok, kanske var det senast när Harry Potter fortfarande var bra… (Jag är (var) en riktig Harry Potter-fanatiker och även om jag tycker om alla böcker känner jag ingen glädje över de två sista.) Det är härligt att få känna den bokslukarkänslan igen, men jobbigt att behöva vänta.

Så frågan är, ska jag börja med en annan bok nu innan Mockingjay (för jag vet ju inte när jag får den) eller ska jag vänta? Kanske en kort ljudbok att lyssna på medan regnet öser ner. Via bibliotekets hemsida (Iaf här i Ume) kan man ladda ner (låna) både e-böcker och strömmande (tycker det är så fint att säga ”strömmande” i stället för ”streamad”) ljudböcker. Där finns både klassiker, deckare, fantasy, kåserier och en hel del annat. Själv funderar jag på Stephanie Meyers Bree Tanners andra liv (4 h 18 min) eller Sara Kadefors Borta bäst (9h 6 min). Eller vågar jag lyssna på erotiska noveller? Tänk om grannarna hör? Utdrag ur Clara Jonssons Lust (3h 23 min):

Det var som en dröm. Kåtheten gjorde henne stum. Hon kunde inte få fram ett ord, hon som annars brukade vara härskarinna i alla situationer, särskilt i dessa! Nu låg hon där som en skolflicka och särade på benen, kände hur hans händer, vana att lyfta hundratals kilo, kraftfullt förde hennes darrande lår isär. Dessa främmande händer, fingrar som kittlade hennes vader i de våta nylonstrumporna! Sensationerna kom och gick. Det var en obeskrivlig känsla. Det började dunka i hennes sköte. De våta trosorna slimmade runt underlivet. Hon kände blygdläpparna svälla. Det varma vattnet tryckte mot dem, varsamt, hettade upp ytterligare.

Ho! Är det bara jag som blir lite generad!? Låter mitt val av ljudbok få bli en hemlighet… Dags att göra lite te!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s