Skräckens tid är nu


(foto av peasap)

Se en skräckfilm! Halloween är över oss och i helgen kan du se SAW i 3D på bio om du vill… Men varför, när man kan se annan skräckfilm?

Mitt tips är filmen Home, som du kan se i sin helhet, gratis på Youtube! Detta är inte din traditionella skräckfilm, men fotot är fantastiskt och det är riktigt hemskt att sitta och titta med undergångskänslan i magen. En film man mår lite dåligt av, men kanske på ett annat sätt än SAW 3D?

Vågar du? I så fall finns länken här: HOME (Nej men allvarligt, den är jättebra, se den!)

Det finns fler filmer att se på Youtube i sin helhet, gamla filmer som nu inte längre omfattas av upphovsrätten och andra som man valt att lägga upp för alla att se (som Home). Bland de gamla filmerna verkar det konstigt nog mest finnas skräckfilmer, vilket man ändå måste säga passar bra i tiden! Se Nosferatu från 1922, Night of the living dead (1968), House on the haunted hill (1959), The brain that wouldn’t die (1962) eller min favorit Little shop of horrors fra 1960. Jag har starka minnen från när jag var liten från den filmen, men konstigt nog är jag inte rädd för växter… Nä, den är kanske snarare lustig än läskig. Orkar man inte med det taskiga ljudet finns det höjdpunkter från denna höjdarrulle i kortare klipp på Youtube. Titta och se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s