Julmarknad på Gammlia

Julmarknadernas julmarknad påstår man! I helgen, 4-5 december är det julmarknad på Gammlia, öppnar 11 och stänger 16 båda dagarna. På marknaden kan du hitta kvalitetsslöjd och utvalt mathantverk, samt besöka Västerbottens museum och alla deras aktiviteter och utställningar. Drick glögg, lyssna på sagor och kolla in motorsågsskulptur.

Särskilda hålltider går att hitta här.

Annonser

2 reaktioner till “Julmarknad på Gammlia

  1. Trevligt att du skriver om museets julmarknad. Hoppas att du själv hade/har möjlighet att titta förbi. Och osökt undrar jag: var det julmarknadernas julmarknad…?

    Hälsn Anki Berg, informatör Västerbottens museum.

    1. Jo tack, jag var där under söndagen. Vad mycket folk det var! Och lite kallt om tårna. Gruppen som gick omkring och sjöng och eldarna spred mycket stämning. Halmslöjden var fantastisk, som vanligt den finaste jag sett. Nog kan man säga att det är julmarknadernas julmarknad, jättemånga stånd och finfin miljö. Det är kul att man kan göra annat än att shoppa också tycker jag, även om man alltid kan gå på museet så klart. Men nu när vi var där gick vi på konstföreningens utställning och den var jättebra! Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s