Mera marknad

För de som missade eller inte har fått nog av julmarknader eller är ute efter lite speciella julklappar har jag flera tips inför helgen som kommer, 11-12 december.

Nu på lördag är det julmarknad och loppis på Ålidhems centrum. Massor med försäljning utlovas, och det bjuds även på glögg och pepparkakor. För oss som fortfarande minns våra frusna tår mest från Gammlias julmarknad låter löften om försäljning inomhus mycket lockande. Loppisen är på Klossen. Julmarknad alltså, Ålidhems centrum 11 december kl 12-16.

Samma dag är det på andra sidan stan julmarknad på Forslunda, som utlovar uppåt 100 säljare. Även här ska det vara lite försäljning inomhus tror jag. Det verkar väldigt familjeinriktat i alla fall, och vill man ha information om gymnasievalet går det också att få. Julmarknaden på Forslunda 11 december har öppet 11-16, så vill man kanske man kan hinna med båda marknaderna.

För er som vill hitta lite mer speciella julklappar rekommenderar jag i stället Designmarknaden på Hamnmagasinet i stället. Söndag 12 december kl 12 -15 erbjuds lokalproducerat hantverk och design. Jag var på en designmarknad i våras, och blev väldigt imponerad, så jag rekommenderar den här. Det utlovas också loppis, och klädbiblioteket har öppet och kanske folkkök… Lutar åt en heldag på Hamnmagasinet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s