Barn är inte till salu

Musikhjälpen är i gång i P3 och svt. Förra året samlade man in pengar för kampen mot malaria och i år är temat att barn inte är till salu. Tre programledare är instängda i en ”glasbur” i Malmö och får inte komma ut eller äta fast föda tills på fredag. Man bidrar med pengar genom att önska en låt, köpa skänkta saker från Radiohjälpen på Tradera eller bara genom att skänka pengar. Till studion kommer artister och annat löst folk, bland annat kommer Glesbygd’n dit fredag 17 december och spelar.  Glesbygd’n bidrar med en auktion till Tradera också, som låter jävligt härlig (saxat från hemsidan):

Vårt bidrag är en weekend resa för tre personer till vinterparadiset Arvidsjaur som lyssnarna får lägga bud på. I Resan ingår det skoteråkning, pimpling, vedeldad bastu, äventyrliga utflykter i väglöst land och genuint välmående. Eventuellt kan det dyka upp en spelning på byn också. Den som lever får se
Självklart är Glesbygd’n personliga guider under äventyret!
Resan sponsras av Arvidsjaurs kommun som en gåva till Musikhjälpens arbete.

Bland andra auktioner märks en signerad matchtröja från Zlatan, en hemmaspelning av Carl Norén och en gitarr signerad av In flames. Kanske en extravagant julklapp? Fler auktioner kommer, så håll ögonen öppna.

För mer info om hur man skänker pengar till Musikhjälpen, kolla hemsidan, hittills har man i skrivande stund samlat in 196 175 kr!

Musikhjälpen sänds även i Holland, Belgien, Kenya och Schweiz, och alla samlar in pengar till samma ändamål, känns väldigt häftigt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s